Minikurz zdarma Španělština z fotky

Pojďte využít své letní zážitky a položit nebo oprášit základy španělštiny se svými oblíbenými fotkami.

Kurz se bude konat pravděpodobně v lednu 2025.

Naučíte se:

  • pojmenovat osoby a předměty na fotce 
  • říct, kde co je
  • popsat, jaké to je

Gramaticky to odpovídá slovesům ser, estar a hay, takže minikurz vám může pomoci, i pokud už nějaké základy španělštiny máte, ale v tomhle ještě trochu tápete.

Minikurz bude probíhat v uzavřené facebookové skupině, kde každý den zveřejním krátké video, kde vám popíšu fotku a vysvětlím, co a proč jsem při popisu použila. Připravím vám i prostor, kde si to můžete vyzkoušet na své fotce.

Ve čtvrtek odpoledne proběhne krátký webinář na Zoomu, kde si vše shrneme a zodpovím vaše otázky, záznam webináře poté umístím do skupiny pro případ, že byste nestihli přijít naživo.

Po celou dobu minikurzu budete mít k dispozici interaktivní slovník v aplikaci Quizlet k procvičování slovíček a frází v mobilu či na počítači.

Zapište se a dám vědět, jakmile budu mít přesný termín dalšího běhu minikurzu.

Učím španělštinu cestovatele i další jazykové nadšence

Jsem Vanda a už 12 let hledám různé cesty, jak svým studentům usnadnit cestu k plynulé španělštině.

A protože si všímám, s jakým nadšením mi vyprávíte o svých cestách i rodinných oslavách, vytvořila jsem tento minikurz, abyste mohli využít to nadšení pro rozjezd svojí španělštiny.

 Sama jsem se do španělštiny zamilovala už jako osmiletá holka. Studovat jsem ji začala na střední škole, pak jsem pokračovala na Filozofické fakultě v Brně a 5 měsíců i na jihu Španělska v Cádizu.

Chci se naučit základy španělštiny
ZDARMA